De Schakel
Bedrijf in beeld
Bedrijf in Beeld: Heren van Oisterwijk

‘Veel service en een luisterend oor’ Huiberdien van Tuyl runt ruim anderhalf jaar herenmodezaak Heren van Oisterwijk in de Passage aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. ‘Ik onderscheid me door veel service en een luisterend oor te bieden. Af en toe…

‘Veel service en een luisterend oor’

Huiberdien van Tuyl runt ruim anderhalf jaar herenmodezaak Heren van Oisterwijk in de Passage aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. ‘Ik onderscheid me door veel service en een luisterend oor te bieden. Af en toe ben ik net een maatschappelijk werker.’ 

Het enthousiasme van Huiberdien werkt aanstekelijk. ‘Ik vind dit werk zo leuk om te doen. Collega’s en klanten zeggen dat ik de gunfactor bezit. Heel fijn om te horen’, zegt Huiberdien. ‘Veel mannen hebben een hekel aan winkelen. Ik probeer ze op hun gemak te stellen door goed naar hun wensen te luisteren. Mannen gaan vaak recht op hun doel af. Vaak weet ik al snel of ze iets willen kopen. Ze voelen zich thuis op een vertrouwd adres. Dat wil ik graag voor ze zijn. Ik ben een echte zorg-miep’, lacht ze. 

Casual kleding
Huiberdien brengt casual kleding voor mannen vanaf 20 jaar aan de man. ‘Ik sta garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en beweeg me in het hogere middensegment. Het aanbod varieert van jassen, colberts, truien, broeken, jeans, shirts, gilets, sokken, boxers tot een kleinschalige collectie schoenen, en accessoires als tassen en riemen. Blijven investeren en vernieuwen is daarbij belangrijk. Een greep uit ons merkenpakket: Alberto, Gardeur, State of Art, Bleu Industry, Superdry, R2, Olymp, Desoto, Barts, Bugatti, Berkelmans, Garage, Milestone en Slater.’ 

‘Ik hecht veel waarde aan het opbouwen
van een goede band’

Huiberdien heeft inmiddels ruim 33 jaar ervaring in de herenmodebranche. ‘Heren van Oisterwijk is mijn eerste eigen zaak. Werken als zelfstandige bevalt me, mede dankzij de  prettige samenwerking met mijn vaste compagnon Patrick Zwerts en collega-ondernemers, uitstekend. Mijn bestand is inmiddels flink gegroeid met klanten uit Oisterwijk en omringende dorpen zoals Berkel-Enschot. Maar ook uit plaatsen als Goirle, Hilvarenbeek en Sint-Oedenrode.’

Huiberdien, die opgroeide in het dorp Heerewaarden in de Bommelerwaard, voelt zich helemaal senang in Oisterwijk. ‘Het is heerlijk werken in deze huiselijke, sfeervolle winkel. Met een gezellig hoekje waar ik onder het genot van een kopje koffie regelmatig het leven doorneem met klanten. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede band. Mijn sterke punten? de kwaliteit van de kleding, snel schakelen met de leverancier en mezelf zijn: betrouwbaar, eerlijk, spontaan en sociaal.’  

Tekst: Stefan Latijnhouwers
Foto: Bas Haans

Herenmodezaak Heren van Oisterwijk
Dorpsstraat 11B 
5061 HH Oisterwijk
013-521 18 53
info@herenvanoisterwijk.nl
www.herenvanoisterwijk.nl
Facebook

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op