De Schakel
Nieuws
Anja Janssen uit Berkel-Enschot wint Valentijnprijs schrijfwedstrijd 2022

Tijdens een feestelijke uitreiking afgelopen zaterdag 14 mei in Ermelo werd bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de Valentijnprijs voor beste romantische boek 2021 en van de schrijfwedstrijd van het meest romantische verhaal rond het thema ‘lentekriebels’. Anja Janssen…

Tijdens een feestelijke uitreiking afgelopen zaterdag 14 mei in Ermelo werd bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de Valentijnprijs voor beste romantische boek 2021 en van de schrijfwedstrijd van het meest romantische verhaal rond het thema ‘lentekriebels’.

Anja Janssen (uitgeverij Zomer & Keuning) behaalde de eerste plaats bij de schrijfwedstrijd met het verhaal ‘De vlammende pijl’. Haar andere verhaal ‘Bloesem en fruit’ werd vijfde. De twee ingezonden verhalen werden opgenomen in de bundel ‘Lentekriebels’ die inmiddels overal te koop is en waarvan de opbrengst volledig naar Villa Pardoes gaat.

De Brabantse feelgood schrijver heeft al eerder een boek uitgegeven. Zo is vorig jaar augustus Introweek verschenen, een doldwaze, romantische komedie die zich afspeelt tijdens de introductieweek in Tilburg. Op 5 juli komt haar tweede boek Bikini’s & Kites uit: een feelgood op het Zeeuwse strand in Domburg waarin Bo, eigenaar van een bohemien bikinishop kitesurfer Lars tegen het heerlijke lijf loopt.

Anja Janssen, die ook fantasie voor jongeren schrijft onder pseudoniem Oli Veyn, heeft al eerder een Wattys Award gewonnen voor hertelling van het sprookje van de zeven zwanen dat nog steeds op Wattpad te lezen is. De Valentijnprijs is haar eerste award in het romantische genre.

 

Lentekriebels is te koop bij Primera Koningsoord Berkel-Enschot

 

Tekst en foto: Redactie (Bron: AJ)

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op