De Schakel
Bedrijf in beeld
Allround makelaar Bram van der Wielen

Dienstbaarheid staat voorop bij Bram van der Wielen, zelfstandig makelaar bij Allround Makelaardij Tilburg. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de makelaardij, maar hetgeen voor hem altijd op nummer 1 blijft is de klant en diens wensen.  …

Dienstbaarheid staat voorop bij Bram van der Wielen, zelfstandig makelaar bij Allround Makelaardij Tilburg. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de makelaardij, maar hetgeen voor hem altijd op nummer 1 blijft is de klant en diens wensen.

 

Achtergrond

Bram is geboren en getogen in Nistelrode, noemt zichzelf gekscherend ‘import’ en woont sinds 2016 met zijn gezin in Udenhout. Bram heeft small business retail management gestudeerd en heeft 18 jaar lang in de retail gewerkt. Toen Brameven iets heel anders wilde doen, startte hij ”Plaktotaal”. Zes jaar lang deed hij met succes en plezier van alles in de sign industrie (zoals het carwrappen van een Mini Cooper met een koeienhuid design).

 

Makelaardij

Wat bij Bram, naast de andere uitstapjes in werk, steeds bleef opduiken was zijn grote interesse in vastgoed. Samen met een vriend kocht hij in 2008 twee woningen en knapte alles zelf op. Was hij dan zo handig? ‘Toen nog niet, maar met YouTube kom je een heel eind!’ lacht Bram. Na dit avontuur wist hij het zeker; ‘vastgoed is echt mijn ding’ en volgde in 2018 de studie makelaardij. Na 2 jaar bij een makelaar in Uden gewerkt te hebben werkt hij nu zelfstandig bij Allround Makelaardij Tilburg en verzorgt verkoop, aankoop en verhuur in de omgeving van Tilburg en Oisterwijk/ Berkel-Enschot/ Udenhout.

 

Dienstbaarheid

Wat Bram onderscheidt van andere makelaars, is met één woord samen te vatten; dienstbaarheid. ‘Een huis kopen doe je meestal maar een paar keer in je leven en gaat gepaard met emoties. Om goed te kunnen begeleiden en de wensen in kaart te brengen, wil ik mensen echt leren kennen. De achterliggende reden van een verhuizing kan namelijk invloed hebben op hoe we het gaan insteken.’  Bram helpt bij het hele proces en wil het verschil maken door de klant centraal te stellen, mensen volledig te ontzorgen en goed te adviseren. Hij doet dit o.a. door niet te veel klanten tegelijk aan te nemen. ‘Daardoor heb ik echt tijd voor de klant. In deze markt moeten mensen soms binnen 20 minuten beslissen of ze het huis willen kopen. Als ik daar 45 minuten van kan maken, of ze een tweede bezichtiging kan bieden, ben ik blij. De markt kan ik niet veranderen, maar bij mij blijft de klant Koning, daar sta ik 100% voor.’

 

 

Tekst: Kelly Heijzelaar

Foto: Bas Haans

 

 

Allround Makelaardij kantoor Tilburg

Korvelplein 212

5025 JX Tilburg

06-23454361

[email protected]

www.allroundmakelaardij.nl

Facebook

Instagram

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op