De Schakel
Politie
Afscheid wijkagent Nihat Karacan

Vanaf 2017 ben ik wijkagent geweest in het mooie dorp Berkel-Enschot. Ik had daarvoor voornamelijk in ‘het’ stadse Tilburg gewerkt, maar de tijd was gekomen om in een dorp te werken. Dat zou voor mij wel even wennen worden, dacht…

Vanaf 2017 ben ik wijkagent geweest in het mooie dorp Berkel-Enschot. Ik had daarvoor voornamelijk in ‘het’ stadse Tilburg gewerkt, maar de tijd was gekomen om in een dorp te werken. Dat zou voor mij wel even wennen worden, dacht ik! Maar dat viel reuze mee. Ik had letterlijk snel de weg gevonden in het dorp en ook de samenwerking met de partners verliep prettig. Wat een wezenlijke verschil was, was dat in Berkel-Enschot het veel gemoedelijker en gemakkelijker was om contact te maken met de inwoners dan in Tilburg. De samenwerking met mijn directe collega Goof van Bragt (geen onbekende voor de meesten) beviel mij ook erg goed. Samen hebben wij vele zaken mogen draaien en vele zaken ook opgelost of verholpen. Helaas is voor mij de tijd gekomen om afscheid te nemen als wijkagent van Berkel-Enschot.

In overeenstemming met mijn leidinggevenden heb ik per 1 januari 2021 een andere wijk onder mijn hoede gekregen. Ik ga naar Hilvarenbeek. Deze wisseling is tot stand gekomen omdat er nieuwe wijken, zoals Haaren en Biezemortel, zijn toegevoegd binnen ons team. Daardoor moest er ook een wisseling plaatsvinden binnen de groep wijkagenten. Ik heb deze functie aanvaard, omdat deze functie bij mij als persoon past en het een volgende stap is binnen mijn carrière.

Ik geloof dat ik in Hilvarenbeek net zo naar mijn zin zal gaan hebben als in Berkel-Enschot, maar ik zal de samenwerking met de inwoners, vrijwilligers, buurtpreventie en vele anderen waar ik een band mee opgebouwd zeker gaan missen. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage heb geleverd om Berkel-Enschot veiliger te maken en velen heb kunnen helpen.

Gelukkig hoef ik geen afscheid te nemen, want ik blijf binnen het team Groene Beemden, waar Berkel-Enschot ook onder valt, werken. Daarom zal ik nog geregeld te zien zijn in het mooie dorpje Berkel-Enschot. De nadruk zal toch uitgaan naar mijn nieuwe wijk binnen de gemeente Hilvarenbeek.

Dus bedankt allemaal en “tot snel” niet ”tot ziens”.

Nihat Karacan

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op