De Schakel
Nieuws
25 jaar Qiëlly Kids Fashion, twee dagen feest

Kleurige ballonnen, een rode loper en als hint een grote 25 in de etalage. Het was duidelijk feest bij kledingwinkel Qiëlly. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober vierde de winkel haar vijfentwintigjarig bestaan. Met leuke acties, aanbiedingen en attenties…

Kleurige ballonnen, een rode loper en als hint een grote 25 in de etalage. Het was duidelijk feest bij kledingwinkel Qiëlly. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober vierde de winkel haar vijfentwintigjarig bestaan. Met leuke acties, aanbiedingen en attenties voor de klanten.

 

‘Echt groot uitpakken zat er helaas niet in met alle maatregelen,’ vertelt eigenaresse Mariëlle Snoeren. ‘Dus geen springkussen of lekkere hapjes. Maar ik vond het ook jammer om er helemaal geen aandacht aan te besteden. Dus nu hebben we geprobeerd om er toch een feestje van te maken.’ Daarbij heeft ze aan iedereen is gedacht. Zo was er voor de kids een kleurwedstrijd en een TikTok-contest waarmee je een nieuwe outfit kon winnen. En voor de ouders een kassabonnenactie en een flinke korting op winterjassen. Sowieso lag er voor alle klanten een leuke attentie klaar.

 

gezellige en geslaagde dagen

 

Cadeautjes en bloemetjes

‘25 jaar is lang,’ beseft Mariëlle. ‘Veel kinderen van toen zijn nu zelf ouders geworden en komen op hun beurt met hun kinderen hier in de winkel shoppen!’ Het merendeel van de bezoekers zijn dan ook bekende gezichten voor haar. Veel van hen kwamen langs om een cadeautje of een bloemetje af te geven. ‘Ik kom hier al zo lang,’ vertelt een klant, ‘en het klikt goed met Mariëlle, dus die verdient wel een bloemetje.’ Maar de meeste mensen kwamen voor het persoonlijke advies én om iets te kopen natuurlijk. ‘Bedankt voor de hulp,’ klonk het dan ook regelmatig. ‘Ik kan hier eigenlijk altijd goed slagen,’ vertelt een moeder. Het is dus niet verwonderlijk dat de meeste klanten de winkel met een volle tas én een tevreden gevoel verlieten.

 

Tekst: Noortje de Kok

Foto: Bas Haans

 

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op