De Schakel
Nieuws
47ste Avondvierdaagse in Berkel-Enschot

Van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni 2017 kent Berkel-Enschot weer de traditionele avondvierdaagse. Dit jaar is een aantal nieuwe routes van 5 kilometer en 10 kilometer die deels door het dorp, maar voor een groot gedeelte…

Van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni 2017 kent Berkel-Enschot weer de traditionele avondvierdaagse. Dit jaar is een aantal nieuwe routes van 5 kilometer en 10 kilometer die deels door het dorp, maar voor een groot gedeelte door ons prachtige buitengebied lopen.

QR-code app
Voor het eerst dit jaar kunnen de routes door middel van een QR–code app op je GSM gedownload worden kort voor de start.

Op dinsdag en woensdag  is de start en finish bij voetbalclub Jong Brabant aan de Berkelseweg. De start en finish op donderdag en vrijdag is ongewijzigd vanuit Cultureel Centrum De Schalm. Verdere informatie kunt u vinden op onze website: www.avondvierdaagseberkelenschot.nl

‘Warming-up’
Vóór de officiële starttijd van alle wandelavonden wordt er dit jaar voor het eerst een ‘warming-up’ georganiseerd. Deze wordt met eigentijdse muziek verzorgd door Job Ooms, van Joop Ooms Sport te Berkel-Enschot.

Op de laatste avond vindt wederom de gezamenlijke intocht van de lopers van de 5 en de 10 kilometer vanaf het Wilhelminaplantsoen plaats, waarbij diverse dj’s en orkesten voor een feestelijke sfeer zullen zorgen langs de route.

Individuele inschrijving
De individuele inschrijving is mogelijk in de bibliotheek op het winkelcentrum Eikenbosch op zaterdag 3 juni van 11.00 uur tot 12.30 uur. De inschrijfkosten bedragen € 4,00 per persoon.

Mede dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Van den Hoven Assurantiën – Makelaardij – Regiobank en andere sponsoren en donaties, kunnen wij deze mooie traditie in stand houden.

Senioren
Voor de senioren van ons dorp bestaat de mogelijkheid om zowel dinsdag 6 juni als vrijdag 9 juni een korte wandeltocht te maken. Inschrijving hiervan is bij Torentjeshoef. De laatste avond zullen zij ook deelnemen aan de feestelijke intocht.

‘Houd uw dorp schoon’
In het kader van ‘houd uw dorp schoon’ doen wij dit jaar een beroep op de deelnemende scholen en verantwoordelijke ouders / verzorgers, om de kinderen nogmaals op het hart te drukken alle papiertjes en verpakkingen tijdens de wandeling ergens in een afvalbak te doen of gewoon weer mee naar huis te nemen.

Stichting Avondvierdaagse Berkel-Enschot

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op