De Schakel
Nieuws
44 jaar SOK: jubileumweekend vol gezellige feesten

Wat een prachtige mijlpaal: 44 jaar openbaar carnaval in Berkel-Enschot en Heukelom. Het wordt dit jaar vanaf 21 februari dan ook een bijzonder en feestelijke carnaval. Maar vanwege het jubileum is er al over anderhalve week een fantastisch feestweekend. Van…

Wat een prachtige mijlpaal: 44 jaar openbaar carnaval in Berkel-Enschot en Heukelom. Het wordt dit jaar vanaf 21 februari dan ook een bijzonder en feestelijke carnaval. Maar vanwege het jubileum is er al over anderhalve week een fantastisch feestweekend. Van 24 tot 26 januari staat er een grote tent op het Wilhelminaplantsoen en is het alle dagen feest voor jong tot oud. De verwarmde tent biedt ruimte voor maximaal 1.200 gasten dus voor sommige events heb je een kaartje nodig.

Op vrijdag is er een 55+middag met gezellige optredens van John Desmares & Friends en Duo Fanfare. Er worden liedjes gespeeld die iedereen kent en die van over de hele wereld komen.

Project44
Op de vrijdagavond gaat het dak eraf. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is er Project44. Vergeet Enschot Trilt en Berkel beeft: dit wordt feesten en dansen met top-dj’s. Het leuke is dat een aantal acts gewoon uit ons dorp komt. DJ Mamba, Joeysoe, Envata, The Allstarz en DJ Vincent draaien de dance, trance en hardstyle hits van dit moment. Kaartje kost 4,44 en daarvoor krijgt de jeugd ook een (non-alcoholisch) drankje.Op zaterdagmiddag is het Knollekesfist. Jeugdprinses Suus en haar gevolg vieren dan feest met heel veel jeugdraden uit omliggende dorpen. Er is veel muziek, gezelligheid en lekkers voor de kids.

Zaterdagavond Party
De avond is de vette jubileumparty. Met artiesten als René Schuurmans, Arjon Oostrom en Pater Moeskroen wordt het een te gekke feestavond. Laat je carnavalspak maar thuis, maar trek wel je danspak en –schoenen aan. DJ Coenio draait de hele avond aan elkaar.Er is bij het ter perse gaan van deze Schakel nog maar een aantal kaarten (a 4,44 incl. 1 drankje) beschikbaar, dus wacht niet tot het te laat is.

Bruisend Jubileum Knollebal
De zondagochtend is er een reünie van oud vrijwilligers van de SOK. Van commissies, tot hofkapellen, helpende handjes tot prinsen…alles verzamelt in de ochtend voor een weerzien met elkaar. Aansluitend start het Bruisend Jubileum Knollebal. Met dit jaar niet alleen veel bandjes van nu, maar ook bandjes uit het verleden. Én met een artiestenpodium voor Stef Ekkel, Marc van Alphen en Frans Smeekens. Ook nu draait DJ Coenio de middag weer aan elkaar.

Kortom: feest voor het hele dorp. Kom langs, feest mee en geniet van dit prachtige jubileumweekend.

Meer info: www.knollevretersgat.nl (tickets te vinden op de websjop)

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: Knollevretersgat

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op