De Schakel
Bedrijf in beeld
Boerderij Denissen in nieuwe handen

‘The word is out’, werd aangekondigd. Na bijna 25 jaar stoppen Liesbeth Hofhuis en Jeroen Bax met Boerderij Denissen. Maar ze laten het met een gerust hart achter in de handen van kok Mark Gijselhart en gastvrouw Fréderique van Zeeland.…

‘The word is out’, werd aangekondigd. Na bijna 25 jaar stoppen Liesbeth Hofhuis en Jeroen Bax met Boerderij Denissen. Maar ze laten het met een gerust hart achter in de handen van kok Mark Gijselhart en gastvrouw Fréderique van Zeeland. Vanaf 1 december zwaaien zij de scepter en gaan ervoor zorgen dat jong en oud gastvrij ontvangen worden.

 

Jeroen was al sinds begin dit jaar gestart als werkbegeleider en jobcoach op de sociale werkplaats in ’s-Hertogenbosch. Liesbeth laat nog alle opties open. ‘Eerst maar eens een tijdje nietsdoen; dan komt er vanzelf wel weer iets op mijn pad.’ Rustig boodschappen doen was er deze week niet meer bij: ’Ik werd door zoveel mensen aangesproken. Het doet de mensen veel en ik ben dan ook geraakt door alle reacties die wij krijgen.’

Mark is al 12,5 jaar kok en Fréderique al ruim 6,5 jaar gastvrouw. Beiden zien er erg naar uit dat ze samen de Boerderij mogen gaan runnen. ‘Voorlopig veranderen we weinig aan het concept. De Boerderij is met circa 100 gelegenheden per jaar een populaire plek om alle dingen in het leven te vieren. Of het nu een bruiloft, jubileum of condoléance is. De Boerderij is het kloppend hart van alles wat er in je leven kan gebeuren. Jeroen vult aan: ‘Ik denk dat we in al die jaren wel 500 bruiloften hebben gehad.’

Nieuwe kaart met oude toppers.

‘Tot 1 december bieden we alle toppers van gerechten uit onze bijna 25 jaar Boerderij aan. Op deze manier kunnen we van alle mensen nog even op een warme manier afscheid nemen.’ Liesbeth: ’Wij denken ook met een fijn gevoel terug aan onze medewerkers; wat een gave sfeer was dat onderling. Iedereen is lang gebleven en dat is goed voor de continuïteit. Bij veel jongeren hebben we kunnen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn erg trots op onze teams die we in deze jaren hebben gehad.’

Dankbaar

‘Ons dorp toont altijd veel betrokkenheid en wij hebben ook gemerkt hoe het ons is gegund. In de tijden van lock-down hebben we met de afhaalgerechten goed weten door te draaien. Maar veel leuker is het nu om afgelopen weekend een uitverkochte Bokbiertocht te hebben en op 19 november Wijn en Spijs. Het levendige van de horeca gaan we zeker missen, maar het voor ons ook eens leuk alle events als deelnemer te mogen beleven’.

Tekst: Elke van Dommelen

Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts