De Schakel
Nieuws
Rabobank beloont moed Edwin en Marloe van Gijzen uit Berkel-Enschot

Horecaondernemers uitgeroepen tot Rabo Starters van het Kwartaal De derde Rabo Starter van het Kwartaal is het echtpaar Edwin (52) en Marloe van Gijzen (50) van Boshuys Hermitage Oisterwijk. Zij namen deze bekende horecagelegenheid half augustus over. Rabobank Hart van…

Horecaondernemers uitgeroepen tot Rabo Starters van het Kwartaal

De derde Rabo Starter van het Kwartaal is het echtpaar Edwin (52) en Marloe van Gijzen (50) van Boshuys Hermitage Oisterwijk. Zij namen deze bekende horecagelegenheid half augustus over. Rabobank Hart van Brabant beloont het tweetal uit Berkel-Enschot onder meer voor de moed om hun drukke banen in te ruilen voor een lang gekoesterde wens: samen een mooi horecabedrijf opzetten met een uitgebreid aanbod.

De Rabo Starter van het Kwartaal bestaat sinds begin 2018 bij Rabobank Hart van Brabant. De bank helpt daarmee veelbelovende ondernemers met een vliegende start. Beginnen met een bedrijf is stap één, succesvol worden en blijven is stap twee.

De starter ontvangt een mediaboost. Een kwartaal lang zorgt de bank voor publiciteit. Bovendien ontvangt de winnaar één jaar lidmaatschap van een ondernemersvereniging. Hiermee helpt de bank bij het vergroten van het zakelijke netwerk van de kersverse ondernemer.

Erkenning
Edwin en Marloe zijn in hun nopjes met de erkenning door de bank. ‘Het is sowieso leuk en goed dat de bank elk kwartaal een starter op deze manier in het zonnetje zet. Vooral omdat er een stimulerende werking vanuit gaat naar beginnende ondernemers. Het is voor ons een fantastische steun in de rug. Ons concept van de Franse keuken met lichte Spaanse invloeden slaat aan en zorgt voor enthousiaste reacties bij het publiek. Mede dankzij onze drie koks en bedienend personeel. Samen spelen we in op wensen van gasten. We bouwen gestaag aan een grote, vaste klantenkring in Brabant en daarbuiten. Veel gasten komen wekelijks bij ons eten.’

Brede opzet
Klantvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan bij Edwin en Marloe hoog in het vaandel. ‘Een ander sterk punt is de brede opzet van lunch, diner, borrel, koffietafel, high tea, brunch én de mogelijkheid om de locatie te reserveren voor familie- of bedrijfsfeesten, bruiloften, condoleances en zakelijke bijeenkomsten. Volgend jaar juni fungeren we bovendien voor het eerst als officiële trouwlocatie. Ook de fraaie ligging van de Hermitage-hoeve in de Oisterwijkse bossen is een aspect dat veel mensen aanspreekt’, geeft Edwin aan.

‘We werken zoveel mogelijk met biologische verantwoorde en duurzame ingrediëntenin onze gerechten en dranken. Daarnaast serveren wij diverse streekgebonden producten: groente, fruit, vlees én bieren. Met als bekendste voorbeeld La Trappe: het Trappistenbier gebrouwen door Bierbrouwerij Koningshoeven in Berkel-Enschot. We zijn heel blij dat we de keuze maakten om in dit avontuur te stappen. Het is hard werken in deze business. Gelukkig krijgen we er veel positieve energie voor terug. Onze gasten zijn te spreken over de gezelligheid, warmte en gastvrijheid die wij bieden. Ze roemen de positieve sfeer en komen daarom graag terug bij ons. Dat geeft een heel voldaan gevoel én motiveert ons om op deze voet verder te gaan.’

Tekst/Foto: Rabobank Hart van Brabant

Foto-bijschrift:
Accountmanager MKB Wieke Meeuwis overhandigt de cheque aan Edwin en Marloe van Gijzen, Rabo Starter van het Kwartaal

About the author

Related Posts